Marokkaanse Lamsstoofpot met pruimen

Marokkaans

Geplaatst door hobby-kok Fred Ingrediënten voor 4 tot 6 personen 1 kg Lamsschouderlappen (in blokjes gesneden) 750 ml water 1 el Kruidenmix Ras El Hanout 30g Uiensnippers grof 1 tl Knoflook Granulaat 50g Boter 200g gedroogde pruimen zonder pit 1½ bouillonblokje (rundvlees) 1 citroen Bereidingswijze Meng de uiensnippers, kruiden, knoflook, bouillonblokje en citroensap aan met

Lees verder »

Bami Goreng

Bami

Geplaatst door hobby-kok Fred Ingrediënten voor 3 tot 4 personen 500g Mie 250g half om half gehakt 25 tot 30g Kruidenmix voor Bami met zout of 2 volle el 50g Bami Groenten 50g Boter ¼ ltr Water Bereidingswijze: Meng de Bami Groenten en Kruidenmix voor Bami aan met ¼ liter water en laten staan totdat

Lees verder »

Pulled Pork uit de oven

pulled-pork broodje

Geplaatst door Hobby-kok Ingrediënten: 1,5 kg Varkensprocureur aan een stuk Kruidenmix Dry Rub Pork met zout Barbecuesaus Augurk in blokjes gesneden Broodjes Bereidingswijze: Bestrooi het vlees ruim met de dry rub kruiden en masseer de dry rub kruiden goed in het vlees. Wikkel het vlees in huishoudfolie en plaats het één nacht in de koeling.

Lees verder »

Kalkoen uit de oven

kalkoen uit de oven

Geplaatst door Hobby-kok Fred Ingrediënten: Hele kalkoen (gewicht naar keuze) Kruidenmix voor Kalkoen (20 tot 25 gram per kg kalkoen) 200 gram boter Bereidingswijze: Laat de kalkoen op kamertemperatuur komen en weeg de kalkoen. Verwarm de oven voor op 165 graden en pas de oventijd aan op het gewicht van de kalkoen. Reken ca. 1

Lees verder »

Risotto met Champignons

risotto met champignons

Geplaatst door Hobby-kok Fred Ingrediënten voor 3 tot 4 personen 100 gr boter of vloeibare boter 2 el. olijfolie 400 gr Risottorijst 400 gr Eekhoorntjesbrood (vers of gedroogd) andere soort champignons mag ook 1 st. Ui 1,2 ltr water 2 st. Kippenbouillon blokjes 1 el. Kruidenmix Risotto Bereidingswijze: Snij ui in ringen en champignons in

Lees verder »

Couscous met vlees en paprika

Couscous met

Geplaatst door Hobby-kok Fred Ingrediënten voor 3 tot 4 personen 50 gr. boter of vloeibare boter 400 gr. Couscous 400 gr. Procureurlapjes 1 st. Paprika rood 1 st. Paprika geel 1 st. Paprika groen 1 el. Kruidenmix Couscous Zout naar smaak Bereidingswijze: Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Snij de procureur lapjes en

Lees verder »

Boeuf Bourguignon met rijst

Boeuf Bourguignon

Geplaatst door Karel Ingrediënten voor 4 tot 6 personen 50 gram boter 1000 gr runderriblappen in blokjes gesneden 400 gr wortel in plakjes gesneden 400 gr. champignons in plakjes gesneden 4 stuks uien in halve ringen gesneden 80 gr bloem 2 rundvleesbouillon blokjes 1 liter water ½ liter rode wijn 1½ tot 2 el. Bourguignon kruiden  Bereidingswijze:

Lees verder »

Overheerlijke Tikka Masala!

Tikka Masala

Geplaatst door José Taiwan Vandaag eens de Tikka Masala kruiden uitgeprobeerd! Was erg lekker, en heb zelf nog naanbrood er bij gekocht. Ingrediënten voor 4 personen: 600 gram kipfilet (of kippendijen) Rijst (koken naar wens) 65 gram Creme Fraiche 3 el. Tikka Masala kruiden 1 Ui 2 Teentjes knoflook 1 Rode paprika 300 gram Tomaten

Lees verder »

Kibbeling

Kibbeling

Geplaatst door Hobby-kok Fred Ingrediënten voor 2 personen. 500 gram witvis in stukken gesneden Mix voor Kibbeling 250 gram bloem 15 gram bakpoeder ½ liter melk Bereidingswijze: Meng bloem, bakpoeder en melk tot een glad en vloeibaar beslag. Verwarm de frituur tot 170 graden. Haal de vis door de beslag en frituur het in 3

Lees verder »

Kabeljauw Filet met groenteschotel Hollands

Kabeljauw Filet

Geplaatst door Karel Ingrediënten voor 3 tot 4 personen 50 gr boter of vloeibare boter 500 gr Kabeljauw Filet 450 gr Groenteschotel Hollands (diepvries van Iglo) Kruidenmix voor Vis of Kruidenmix voor Vis Glutenvrij Bereidingswijze: Diepvries groenteschotel Hollands laten ontdooien. Kabeljauw filet luchtig bestrooien of inwrijven met Mix voor Vis. Verhit boter in pan en

Lees verder »
Pages:123»