Kalkoen uit de oven

kalkoen uit de oven

Geplaatst door Hobby-kok Fred Ingrediënten: Hele kalkoen (gewicht naar keuze) Mix voor Kalkoen (20 tot 25 gram per kg kalkoen) 200 gram boter Bereidingswijze: Laat de kalkoen op kamertemperatuur komen en weeg de kalkoen. Verwarm de oven voor op 165 graden en pas de oventijd aan op het gewicht van de kalkoen. Reken ca. 1 uur

Lees verder »

Risotto met Champignons

risotto met champignons

Geplaatst door Hobby-kok Fred Ingrediënten voor 3 tot 4 personen 100 gr boter of vloeibare boter 2 el. olijfolie 400 gr Risottorijst 400 gr Eekhoorntjesbrood (vers of gedroogd) andere soort champignons mag ook 1 st. Ui 1,2 ltr water 2 st. Kippenbouillon blokjes 1 el. Risotto kruiden Bereidingswijze: Snij ui in ringen en champignons in

Lees verder »

Couscous met vlees en paprika

Couscous met

Geplaatst door Hobby-kok Fred Ingrediënten voor 3 tot 4 personen 50 gr. boter of vloeibare boter 400 gr. Couscous 400 gr. Procureurlapjes 1 st. Paprika rood 1 st. Paprika geel 1 st. Paprika groen 1 el. Couscous kruiden Zout naar smaak Bereidingswijze: Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Snij de procureur lapjes en

Lees verder »

Boeuf Bourguignon met rijst

Boeuf Bourguignon

Geplaatst door Karel Ingrediënten voor 4 tot 6 personen 50 gram boter 1000 gr runderriblappen in blokjes gesneden 400 gr wortel in plakjes gesneden 400 gr. champignons in plakjes gesneden 4 stuks uien in halve ringen gesneden 80 gr bloem 2 rundvleesbouillon blokjes 1 liter water ½ liter rode wijn 1½ tot 2 el. Bourguignon kruiden  Bereidingswijze:

Lees verder »

Overheerlijke Tikka Masala!

Tikka Masala

Geplaatst door José Taiwan Vandaag eens de Tikka Masala kruiden uitgeprobeerd! Was erg lekker, en heb zelf nog naanbrood er bij gekocht. Benodigdheden voor vier personen: 600 gram kipfilet (of kippendijen) Rijst (koken naar wens) 65 gram Creme Fraiche 3 el. Tikka Masala kruiden 1 Ui 2 Teentjes knoflook 1 Rode paprika 300 gram Tomaten

Lees verder »

Kibbeling

Kibbeling

Geplaatst door Hobby-kok Fred Ingrediënten voor 2 personen. 500 gram witvis in stukken gesneden Mix voor Kibbeling 250 gram bloem 15 gram bakpoeder ½ liter melk Bereidingswijze: Meng bloem, bakpoeder en melk tot een glad en vloeibaar beslag. Verwarm de frituur tot 170 graden. Haal de vis door de beslag en frituur het in 3

Lees verder »

Kabeljauw Filet met groenteschotel Hollands

Kabeljauw Filet

Geplaatst door Karel  Ingrediënten voor 3 tot 4 personen 50 gr boter of vloeibare boter 500 gr Kabeljauw Filet 450 gr Groenteschotel Hollands (diepvries van Iglo) Mix voor Vis of Mix voor Vis Glutenvrij Bereidingswijze: Diepvries groenteschotel Hollands laten ontdooien. Kabeljauw filet luchtig bestrooien of inwrijven met Mix voor Vis. Verhit boter in pan en

Lees verder »

Zomerse zalm met Falafel kruiden

Zomerse Zalm

Geplaatst door Robert  Ingrediënten: Stukjes zalm Rode ui Citroen kapertjes Falafel kruiden Olijfolie Aluminiumfolie Zout Bereidingswijze: Snij de zalm in stukje van 2 bij 3 cm. En snij 1 rode ui in midden grote stukjes en verdeel deze over de zalm. Rasp de citroen en verdeel de stukjes over de zalm. Strooi Falafel kruiden, kappertjes

Lees verder »

Gegrilde kipfilet met Bourguignon kruiden

Gegrilde kipfilet

Geplaatst door Robert. Ingrediënten: Kipfilet Olijfolie Knoflook Bourguignon kruiden naar smaak Zout Witte Peper gemalen Bereidingswijze: Kipfilet bestrooien met Bourguignon kruiden, knoflook in stukjes hakken en er overheen strooien. Hierover heen olijfolie gieten en het liefst een uur of 2 laten intrekken. Voordat de kipfilet op de BBQ gaat nog wat zout en witte peper

Lees verder »

Kip Kerrie met Italiaanse roerbakgroenten

Kip Kerrie

Geplaatst door Karel Ingrediënten voor 4 tot 6 personen 50 gram boter of vloeibare boter 1000 gr kippendijen in blokjes gesneden 250 ml kookroom 2 x 400gr. Italiaanse roerbakgroenten 2 tl knoflook gestampt 2 el Kerriepoeder Madras 1 el bloem 1 liter water 4 kippenbouillon blokje maïzena zout naar smaak zwarte peper naar smaak  

Lees verder »
Pages:12»