Pulled Pork uit de oven

pulled-pork broodje

Pulled Pork uit de oven Geplaatst door Hobby-kok Ingrediënten: 1,5 kg Varkensprocureur aan een stuk Kruidenmix Dry Rub Pork met zout Barbecuesaus Augurk in blokjes gesneden Broodjes Bereidingswijze: Bestrooi het vlees ruim met de dry rub kruiden en masseer de dry rub kruiden goed in het vlees. Wikkel het vlees in huishoudfolie en plaats het

Lees verder »

Kalkoen uit de oven

kalkoen uit de oven

Geplaatst door Hobby-kok Fred Ingrediënten: Hele kalkoen (gewicht naar keuze) Kruidenmix voor Kalkoen (20 tot 25 gram per kg kalkoen) 200 gram boter Bereidingswijze: Laat de kalkoen op kamertemperatuur komen en weeg de kalkoen. Verwarm de oven voor op 165 graden en pas de oventijd aan op het gewicht van de kalkoen. Reken ca. 1

Lees verder »

Risotto met Champignons

risotto met champignons

Geplaatst door Hobby-kok Fred Ingrediënten voor 3 tot 4 personen 100 gr boter of vloeibare boter 2 el. olijfolie 400 gr Risottorijst 400 gr Eekhoorntjesbrood (vers of gedroogd) andere soort champignons mag ook 1 st. Ui 1,2 ltr water 2 st. Kippenbouillon blokjes 1 el. Kruidenmix Risotto Bereidingswijze: Snij ui in ringen en champignons in

Lees verder »

Couscous met vlees en paprika

Couscous met

Geplaatst door Hobby-kok Fred Ingrediënten voor 3 tot 4 personen 50 gr. boter of vloeibare boter 400 gr. Couscous 400 gr. Procureurlapjes 1 st. Paprika rood 1 st. Paprika geel 1 st. Paprika groen 1 el. Kruidenmix Couscous Zout naar smaak Bereidingswijze: Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Snij de procureur lapjes en

Lees verder »

Boeuf Bourguignon met rijst

Boeuf Bourguignon

Geplaatst door Karel Ingrediënten voor 4 tot 6 personen 50 gram boter 1000 gr runderriblappen in blokjes gesneden 400 gr wortel in plakjes gesneden 400 gr. champignons in plakjes gesneden 4 stuks uien in halve ringen gesneden 80 gr bloem 2 rundvleesbouillon blokjes 1 liter water ½ liter rode wijn 1½ tot 2 el. Bourguignon kruiden  Bereidingswijze:

Lees verder »

Overheerlijke Tikka Masala!

Tikka Masala

Geplaatst door José Taiwan Vandaag eens de Tikka Masala kruiden uitgeprobeerd! Was erg lekker, en heb zelf nog naanbrood er bij gekocht. Ingrediënten voor 4 personen: 600 gram kipfilet (of kippendijen) Rijst (koken naar wens) 65 gram Creme Fraiche 3 el. Tikka Masala kruiden 1 Ui 2 Teentjes knoflook 1 Rode paprika 300 gram Tomaten

Lees verder »

Kibbeling

Kibbeling

Geplaatst door Hobby-kok Fred Ingrediënten voor 2 personen. 500 gram witvis in stukken gesneden Mix voor Kibbeling 250 gram bloem 15 gram bakpoeder ½ liter melk Bereidingswijze: Meng bloem, bakpoeder en melk tot een glad en vloeibaar beslag. Verwarm de frituur tot 170 graden. Haal de vis door de beslag en frituur het in 3

Lees verder »

Kabeljauw Filet met groenteschotel Hollands

Kabeljauw Filet

Geplaatst door Karel Ingrediënten voor 3 tot 4 personen 50 gr boter of vloeibare boter 500 gr Kabeljauw Filet 450 gr Groenteschotel Hollands (diepvries van Iglo) Kruidenmix voor Vis of Kruidenmix voor Vis Glutenvrij Bereidingswijze: Diepvries groenteschotel Hollands laten ontdooien. Kabeljauw filet luchtig bestrooien of inwrijven met Mix voor Vis. Verhit boter in pan en

Lees verder »

Zomerse zalm met Falafel kruiden

Zomerse Zalm

Geplaatst door Robert Ingrediënten: Stukjes zalm Rode ui Citroen kapertjes Kruidenmix Falafel Olijfolie Aluminiumfolie Zout Bereidingswijze: Snij de zalm in stukje van 2 bij 3 cm. En snij 1 rode ui in midden grote stukjes en verdeel deze over de zalm. Rasp de citroen en verdeel de stukjes over de zalm. Strooi Falafel kruiden, kappertjes

Lees verder »

Gegrilde kipfilet met Bourguignon kruiden

Gegrilde kipfilet

Geplaatst door Robert Ingrediënten: Kipfilet Olijfolie Knoflook Kruidenmix Bourguignon naar smaak Zout Witte Peper gemalen Bereidingswijze: Kipfilet bestrooien met Bourguignon kruiden, knoflook in stukjes hakken en eroverheen strooien. Hierover heen olijfolie gieten en het liefste een uur of 2 laten intrekken. Voordat de kipfilet op de BBQ gaat nog wat zout er peper na smaak

Lees verder »
Pages:12»