Zomerse zalm met Falafel kruiden

Zomerse Zalm

Geplaatst door Robert Ingrediënten: Stukjes zalm Rode ui Citroen kapertjes Kruidenmix Falafel Olijfolie Aluminiumfolie Zout Bereidingswijze: Snij de zalm in stukje van 2 bij 3 cm. En snij 1 rode ui in midden grote stukjes en verdeel deze over de zalm. Rasp de citroen en verdeel de stukjes over de zalm. Strooi Falafel kruiden, kappertjes

Lees verder »

Gegrilde kipfilet met Bourguignon kruiden

Gegrilde kipfilet

Geplaatst door Robert Ingrediënten: Kipfilet Olijfolie Knoflook Kruidenmix Bourguignon naar smaak Zout Witte Peper gemalen Bereidingswijze: Kipfilet bestrooien met Bourguignon kruiden, knoflook in stukjes hakken en eroverheen strooien. Hierover heen olijfolie gieten en het liefste een uur of 2 laten intrekken. Voordat de kipfilet op de BBQ gaat nog wat zout er peper na smaak

Lees verder »

Kip Kerrie met Italiaanse roerbakgroenten

Kip Kerrie

Geplaatst door Karel Ingrediënten voor 4 tot 6 personen 50 gram boter of vloeibare boter 1000 gr kippendijen in blokjes gesneden 250 ml kookroom 2 x 400gr. Italiaanse roerbakgroenten 2 tl knoflook gestampt 2 el Kerriepoeder Madras 1 el bloem 1 liter water 4 kippenbouillon blokje maïzena zout naar smaak zwarte peper naar smaak Bereidingswijze:

Lees verder »

Spaanse gehaktballetjes met kruidige rijst

spaanse gehaktballetjes

Geplaatst door Casper Ingrediënten voor 2 tot 4 personen 300 gr rundergehakt 1 ei 1 kleine ui 2 el paneermeel 2 mespuntjes knoflookpoeder 1 el peterselieblaadjes 1 rode paprika 1 blikje tomatenblokjes 2 dl kippenbouillon zwarte peper naar smaak zout naar smaak Bereidingswijze: Meng het gehakt met paneermeel, ei, 1 mespuntje knoflookpoeder, peterselieblaadjes en zout

Lees verder »

Hollands Stoofpotje

Hollands Stoofpotje

Geplaatst door Karel Ingrediënten voor 4 tot 6 personen 50 gram boter 1000 gr runderriblappen in blokjes gesneden 2 x 400 gr Hollandse Roerbakgroente 1½ liter water 70 gr bloem 1 rundvleesbouillon blokjes ½ liter rode wijn 2 tot 3 eetlepel BBQ marinade (ca. 25 tot 30 gram) Bereidingswijze: Los het rundvleesbouillon blokje op in

Lees verder »

Kip Kerrie met gele rijst

Kip kerrie met gele rijst

Geplaatst door Casper Ingrediënten voor 2 tot 3 personen 50 gram boter 400 gr kipfilet in blokjes gesneden 100 ml kookroom 100 gr taugé 4 st lente-uitjes in ringen gesneden 2 teentjes gesnipperde knoflook of 1 tl knoflook gestampt 3 tl Engelse kerriepoeder 200 ml water 1 kippenbouillon blokje 1 tl kurkuma maïzena zout naar smaak zwarte

Lees verder »

Shoarma Kapucijnerschotel

Shoarma Kapucijnerschotel

Geplaatst door Karel Ingrediënten voor 2 à 3 personen: 500 gr half om half gehakt 1 blik kapucijners 800 gr – uitlek 530gr 1 rode paprika in kleine reepjes gesneden 1 gele paprika in kleine reepjes gesneden 1 ui gesnipperd 1 tot 1½ el Mix voor Shoarma Geel Bereidingswijze: Maak de kapucijners op een laag

Lees verder »

Indonesische roerbak met Fusilli

indonesische roerbak met Fusilli

Geplaatst door Karel Ingrediënten voor 2 personen: 400 gr Procureurlapjes in blokjes gesneden 400 gr Indonesische wok groente 200 gr Fusilli 3 tot 4 el Roerbakmix Indisch Bereidingswijze: Maak de Fusilli in ruim kokend water beetgaar en afgieten. Verhit boter of vloeibare boter in wok en bak het vlees in 3 minuten rondom bruin. Voeg

Lees verder »

Mexicaanse Fajita ovenschotel

Mexicaanse Fajita ovenschotel

Geplaatst door Casper Ingrediënten voor 2 personen: 400 gram kipfilet in blokjes geneden 1 paprika 1 ui 1 prei 1 blikje Mexico groentenmix 1 zak tortillachips nacho geraspte kaas 100 g crème fraîche 1 à 1½ el Mix voor Tex-Mex 100 ml water Bereidingswijze: Snij de ui fijn. Verhit boter of olie in koekenpan of

Lees verder »

Hachee

Hachee

Recept geplaatst door Karel Ingrediënten voor 4 tot 6 personen 100 gram boter of vloeibare boter 1200 gr runderriblappen in blokjes gesneden 1600 gr uien in grote stukken gesneden 2 el Mix voor Hachee (ca. 20 tot 24 gr) Bereidingswijze: Verhit boter in braadpan en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg 1 eetlepel Mix

Lees verder »
Pages:«123»