GRATIS verzonden vanaf €30   GRATIS verrassing   Voor 12:00 besteld dezelfde dag verstuurd

Over Kruidenvoorthuis.nl

Al meer dan 60 jaar Smaak ervaring 

KruidenvoorThuis.nl is het consumentenmerk van Setz-Apart Specerijen een familiebedrijf sinds 1961 die al meer dan 60 jaar alle facetten van de specerijen/kruiden wereld kent en haar producten hoofdzakelijk levert aan grootverbruikers. Door de voortdurende telefonische aanvragen van de consument om onze producten rechtstreeks te leveren is de online winkel KruidenvoorThuis.nl in 2012 ontstaan. Met deze webshop willen we de consument de gelegenheid geven om onze kruiden en specerijen te bestellen en er van te genieten.

Kwaliteit

Omdat onze kennis en liefde voor specerijen en kruiden enorm groot is, weten we precies waar we de beste kwaliteit kunnen halen. Al onze producten zijn dan ook afgestemd op de hoge eisen van de smaakbewuste consumenten van deze tijd.

Allergenenvrij

Onze kruiden zijn verkrijgbaar in een variant zonder E-nummers voor wie bewust met voeding bezig is en zo puur mogelijk wil eten. Wat de kruiden van KruidenvoorThuis zo bijzonder maakt is dat ook mensen met een allergie ervan kunnen genieten. Of je nu een glutenvrij, allergenenvrij of natriumarm dieet hebt. Wij zorgen ervoor dat je met onze kruiden altijd een smakelijke maaltijd op tafel zet!  Vandaar dat wij in 1997 als eerste specerijen/kruiden bedrijf in Nederland een goed bewaakte allergenenvrije kruiden/specerijen lijn hebben opgezet.

Sluitende bewaking

 In de huidige wereld is de bewaking van kwaliteit/houdbaarheid niet meer weg te denken. Middels een automatiseringssysteem kunnen wij de bewaking van onze grondstoffen en eindproducten van A tot Z garanderen. Wij onderscheiden ons vanwege onze hoge voedselveiligheid, zodat u niet alleen een lekkere, maar ook een veilige maaltijd op tafel zet. Wij voldoen aan de belangrijkste certificering op het gebied van voedselveiligheid.

 

We zijn benieuwd wat u van onze webshop vindt en heeft u opmerkingen, ideeën of tips. Mail ze ons via het contactformulier.