Pulled Pork uit de oven

pulled-pork broodje

Pulled Pork uit de oven

Geplaatst door Hobby-kok

Ingrediënten:
1,5 kg Varkensprocureur aan een stuk
Kruidenmix Dry Rub Pork met zout
Barbecuesaus
Augurk in blokjes gesneden
Broodjes

Bereidingswijze:
Bestrooi het vlees ruim met de dry rub kruiden en masseer de dry rub kruiden goed in het vlees. Wikkel het vlees in huishoudfolie en plaats het één nacht in de koeling. Verwarm de oven voor op 125 graden. Leg het vlees in een ovenschaal en zet het vlees 2 uur in de oven op 125 graden. Haal het vlees uit de oven en wikkel het vlees plus vocht in aluminiumfolie en plaats het vlees terug in de oven 4 tot 5 uur op 100 graden. Haal het vlees uit oven en pluk het vlees met 2 vorken uit elkaar. Beleg de broodjes met pulled pork, augurk en barbecuesaus.

 

Deel dit bericht